Vrijdag

Zaterdag 27 augustus

Vrijdag
Zondag

Op de derde dag van de Utrechtse Fietsvierdaagse, zaterdag 27 augustus, fietsen we naar het zuiden door fruitteeltgebied.

Routes

Bekijk hieronder de routes. Onder de routekaartjes vind je meer informatie over de bezienswaardigheden op de route. Klik op de groene button voor de route als PDF bestand!

Dag 3 – 25 KM
Dag 3 – 40 KM
Dag 3 – 60 KM

Bezienswaardigheden op de route

 • Jubileumcaravan RCN
  25, 40 & 60 km route
  Bij Blik en Burgers staat de jubileumcaravan van RCN Het Grote Bos. Dit is een creatieve, opvallende (retro)caravan met een photo- en videobooth. Ga met je fietsvrienden en -vriendinnen op de foto (gratis geprint), en haal een gratis goodie! Ook leuk: 20% korting als je een keer wilt kamperen op het park.
 • Landhuis Oud Amelisweerd
  40 & 60 km route
  Ontdek het Landhuis Oud Amelisweerd tijdens de Utrechtse Fietsvierdaagse! In de middag wordt er elk uur een rondleiding georganiseerd. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid het landhuis te voet te verkennen. In het halletje van het landhuis richten we een stempelpost in.
 • Ecowijk in Houten
  25, 40 & 60 km route
  In Houten vind je ecowijk Mandora; een duurzame wijk binnen de stadse omgeving van Houten. Maar wat houdt een ecowijk precies in? Daar kom je tijdens de Utrechtse Fietsvierdaagse achter!
 • Oogstfeest Krommerijnstreek
  40 & 60 km route

  In Cothen vindt er tegelijk met de Fietsvierdaagse op zaterdag een mooie evenement plaats: het Oogstfeest van de Krommerijnstreek. Er is van alles te beleven: oude ambachten, schapen en eenden drijven, streekproducten, koeien melken, een rondrit op de fruittrein en nog veel meer!
 • RCN Het Grote Bos
  25, 40 & 60 km route
  Op de Utrechtse Heuvelrug (Doorn) vind je vakantiepark RCN Het Grote Bos, dit is zowel een camping als bungalowpark. Het is een prachtige bosrijke omgeving, hier vind je zowel een stempelpost en een gezellig brasserie.
 • Watertoren Werkhoven
  40 & 60 km route
  Deze fraaie watertoren heeft nu functie als horecagelegenheid en een woonfunctie. Er is ter plaatse een rondleiding mogelijk in de toren tegen een kleine vergoeding.