Bekijk de meest gestelde vragen hier! 

Waar is de start/finish?

We zijn dit jaar te gast bij restaurant Blik en Burgers, Filosofenlaantje 9, Zeist. Kom je met de auto, dan kun je deze het beste parkeren op het parkeerterrein aan de Brouwerij 9 in Zeist. Dit parkeerterrein ligt op 200 meter van restaurant Blik en Burgers en je kunt hier gratis parkeren.

 

Uit welke routes kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit routes van 25 km, 40 km of 60 km.

 

Wat is de minimum leeftijd om in te schrijven? 

De fietsvierdaagse is voor iedereen! Kinderen t/m 14 jaar kunnen een kinderticket aanschaffen en kinderen die niet zelf fietsen (achter op de fiets of in de bakfiets) mogen gratis deelnemen!

 

Kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen? 

Dit kan tot 3 dagen van te voren. Het wijzigen van je gegevens is mogelijk tot en met 13 augustus 2023.

 

Ik wil mijn tocht/afstand aanpassen, kan dit? 

Geen probleem! Dit kan gemakkelijk in je eigen online dashboard bij je tickets.

 

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven?

Stuur even een mailtje naar info@utrechtsefietsvierdaagse.nl met je persoonsgegevens. We checken dan even of je in ons systeem staat.

 

Moeten alle tickets op naam staan?

Je kunt meerdere tickets aanschaffen en deze toewijzen aan andere personen. Je hoeft alleen de naam en het mailadres van deze personen in te voeren. Overige gegevens kunnen ze zelf aanvullen in het dashboard van Atleta.

 

Mag ik mee doen aan de Utrechtste Fietsvierdaagse met een elektrische fiets?

De fietsen dienen aan de wettelijke gestelde eisen te voldoen. Het gebruik van fietsen met trapondersteuning (elektrische fietsen) is toegestaan. Het gebruik van fietsen met hulpmotor, snor- of bromfietsen is niet toegestaan.