Start en Finish 
De start en finish is alle vier de dagen bij restaurant Blik & Burgers in Zeist.
Adres: Filosofenlaantje 9, 3703 DZ Zeist

Parkeren
Kom je met de auto, dan kun je deze het beste parkeren op het parkeerterrein aan de Brouwerij 9 in Zeist. Dit parkeerterrein ligt op 200 meter van restaurant Blik en Burgers en je kunt hier gratis parkeren.
Bij Blik en Burgers zelf is het niet mogelijk om de auto te parkeren.

Spullen ophalen
Op de eerste dag van de fietsvierdaagse ontvang je een vlaggetje dat je aan je fiets kunt bevestigen. Je ontvangt dan ook meteen een programmaboekje van ons waarin alle bezienswaardigheden op de route worden toegelicht.  Vergeet niet om je ticket (QR-code) digitaal of geprint mee te nemen. De passe partout tickets zullen alleen op de eerste dag gescand worden. Daarna moet er wel elke dag een stempel bij de start gehaald worden!

Tickets
Je hebt je e-ticket in de mail ontvangen, dit is een QR-code. Je vindt je mail terug door te zoeken op ‘Utrechtse Fietsvierdaagse’ of naar ‘noreply@atleta.cc’. Als je deze mail niet meer terug kan vinden, dan vind je de QR-code ook terug in je persoonlijke dashboard. Zorg ervoor dat je je ticket(s) op je telefoon hebt staan of deze hebt geprint, zodat je deze kunt laten zien bij de start.

Vlaggetje
Bevestig je vlaggetje goed aan je fiets. Zo ben je ook onderweg herkenbaar als deelnemer aan de Utrechtse Fietsvierdaagse. Fiets je vier dagen mee? Laat je vlaggetje dan ook alle vier de dagen aan je fiets zitten. Wel zo duurzaam!

Start
Door de samenwerking met Doortrappen, zal er op woensdag, donderdag en vrijdag ook al een activiteit op de start te doen zijn.
Tevens zal er elke ochtend een start stempel gehaald moeten worden op de start!

Herinneringsmedaille
Fiets je alle vier de dagen mee? Bewaar je programmaboekje dan goed. Op vertoon van 4 volle stempelkaarten (achterin het boekje) krijg je op de zaterdag bij terugkomst een fraaie herinneringsmedaille! We hebben dit jaar voor een houten medaille gekozen aangezien dit beter is voor het milieu.

Pech onderweg
Indien je onderweg medische spoedhulp nodig hebt, bel dan 112. Heb je niet-dringende medische hulp nodig of heb je pech waardoor je echt niet verder kan? Bel dan naar 030-8774491. Je wordt dan opgehaald en naar Blik & Burgers in Zeist gebracht. Neem voor de zekerheid altijd materiaal mee om een band te kunnen plakken.

Veiligheid
De normale verkeersregels zijn van toepassing op de routes. Er zijn nergens verkeersmaatregelen getroffen, verkeersobstakels verwijderd, o.i.d. Let dus goed op onderweg of er paaltjes, drempels e.d. zijn. Deelname geschiedt verder op eigen risico en verantwoording.

Programmaboekje
Bij de start ontvang je een programmaboekje van ons. Naast praktische informatie vind je in het boekje ook de dagprogramma’s met informatie over de bezienswaardigheden. Helemaal achterin het boekje vind je de stempelkaarten.

Stempelposten
Elke ochtend begin je met het halen van de eerste stempel op de start bij Blik & Burgers. Onderweg kom je onbemande stempelposten tegen. Hier kan je zelf een stempel zetten op de stempelkaart achterin het boekje. Vergeet niet om iedere dag bij terugkomst je finishstempel op te halen.

Programma
09:00 – 10:00 uur
Start deelnemers van de 60 km

10:00 – 11:00 uur
Start deelnemers van de 40 en 25 km

13:00 – 17:00 uur
Terugkomst bij Blik & Burgers

17:00 uur
Einde programma

Finish
Iedere dag kun je na afloop een finishstempel ophalen bij de informatiebalie. Daarna kan je genieten op het terras van Blik & Burgeres van een hapje en/of drankje. De stempelpost op de finish sluit om 17:00 uur. Zorg ervoor dat je voor die tijd binnen bent.
Op woensdag en donderdag zal ook de keuken bij Blik & Burgers om 17:00 dicht gaan. Het is dan dus niet meer mogelijk om iets te eten te bestellen hier.

Routes
Je hebt tijdens je inschrijving gekozen voor een route van 25, 40 of 60 km. Je mag altijd nog op de dag zelf kiezen om een andere afstand te fietsen. Let op: de routes worden uitgepijld met gele en rode pijlen. Op woensdag volgen we de rode pijlen, op donderdag geel, op vrijdag weer rood en op zaterdag weer geel. Welke kleur je moet volgen, wordt uiteraard aangegeven bij de start en in het programmaboekje dat je op de dag zelf kunt ophalen bij de infobalie.

Voor de 60 km zitten er op de vrijdag 2 veerpontjes in de route. Deze dien je zelf ter plekke te betalen.
De kosten zijn als volgt:
Pont bij Culemborg = €1,10 per persoon
Pont bij Wijk bij Duurstede = €0,90 per persoon 

Fotografie & film
Tijdens de Utrechtse Fietsvierdaagse worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Deze beelden kunnen tijdens en na de fietsvierdaagse worden gebruikt op de Facebookpagina’s, websites en in de mailings van de evenementen van Central Events. Staat er een foto van jou online en wil je dat die offline wordt gehaald? Stuur dan een mail naar info@utrechtsefietsvierdaagse.nl. We gaan er weer een prachtige editie van maken. Veel fietsplezier gewenst!