Doortrappen 

Dit jaar staat de Utrechtse Fietsvierdaagse in het teken van Doortrappen. Op alle dagen worden er verschillende Doortrappenactiviteiten georganiseerd waardoor deelnemers van de Utrechtse Fietsvierdaagse kennis kunnen maken met het programma Doortrappen.


Doortrappen is een landelijk programma dat zich richt op het veilig, plezierig en comfortabel gaan en blijven fietsen door senioren. Door te blijven, fietsen kunnen senioren langer mobiel, vitaal en sociaal inclusief blijven. Fietsen brengt plezier, vrijheid en beweging met zich mee. Door de fietsveiligheid te vergroten onder senioren door middel van het delen van praktische tips en oefeningen, neemt het risico op een fietsongeval af en kunt u genieten van gezondheidswinst, verhoogde zelfredzaamheid, plezier en beweging.

Door samen te werken met de provincie Utrecht, biedt de Utrechtse Fietsvierdaagse ook Doortrappenactiviteiten aan tijdens de vierdaagse.
Tijdens de Woerdense fietsvierdaagse worden er in de gemeenten Montfoort, Vijfheerenlanden, Nieuwegein, Lopik en de Ronde Venen Doortrappen activiteiten aangeboden.
Tijdens de Zeister fietsvierdaagse kun je meedoen aan Doortrappen activiteiten in de gemeenten Wijk bij Duurstede, Houten, Bunnik, Zeist, Amersfoort en Utrecht.

Deze Doortrappenactiviteiten worden uitgevoerd door de gemeentelijke coördinatoren en lokale docenten. Alle Doortrappenactiviteiten worden aangeboden langs de route van de vierdaagse. Deelnemers van de Utrechtse Fietsvierdaagse kunnen tijdens de route even pauzeren en meedoen aan een Doortrappenactiviteit. De Doortrappenactiviteiten zijn ook toegankelijk voor lokale inwoners van de gemeenten.
Tijdens de Utrechtse Fietsvierdaagse worden er verschillende Doortrappenactiviteiten uitgevoerd. Zo kunt u zelf bepalen welke activiteit u aanspreekt, of kunt u kennis maken met verschillende activiteiten.

Meer informatie over doortrappen is te vinden op hun eigen website via de volgende link: www.doortrappen.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen