Wil je overnachten in de buurt van de startlocatie? Hieronder hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet:

Campings en vakantieparken

*We durven niet te zeggen of er nog plekken beschikbaar zijn. Het is erg druk op de campings en vakantieparken in ons land. Check daarom voor de zekerheid altijd even bij de camping zelf of ze nog plek hebben.

Vakantiepark De Krakeling

Sta jij graag op een camping of huur je liever een vakantiehuisje? Neem dan eens een kijkje op de website van vakantiepark De Krakeling.

Vakantiepark De Heigraaf

Wat verder van de startlocatie af, vindt je vakantiepark De Heigraaf. Het vakantiepark ligt dichtbij het Henschotermeer wat erg geliefd is onder locals en toeristen. Ideaal om hier op een warme zomerdag na het fietsen wat verkoeling te zoeken.

Camping en Kampeerboerderij ’t Boerenerf

In de buurt van vakantiepark De Heigraaf vindt je Kampeerboerderij ’t Boerenerf. Uiteraard ook weer in de buurt van het Henschotermeer.

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug

Iets meer luxe? Kijk dan eens op de website van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Dit vakantiepark ligt ook vlakbij het Henschotermeer.

Hotels

Hotel Oud London

Een bekend hotel in de omgeving. Oud London is een groot hotel met 95 comfortabele hotelkamers en een mooi restaurant. Meer info vind je op www.oudlondon.nl

Hotel Figi

In het centrum van Zeist vindt je het viersterrenhotel Figi. Met zo’n 97 hotelkamers en suites, de ideale locatie voor een overnachting in hartje Zeist. Dichter bij de startlocatie kan je haas niet slapen! Bekijk hier de website.

Hotel Woudschoten

Ook op de website van Hotel Woudschoten kan je een kijkje nemen. Grote kans dat zij met hun 140 hotelkamers nog wel een kamer vrij hebben!