Premier Rutte kondigde tijdens de persconferentie op 24 juni aan dat er weer evenementen georganiseerd mogen worden vanaf 1 juli. Dit is natuurlijk ontzettend goed nieuws! Niet alleen voor ons, maar voor de hele evenementenbranche. In eerste instantie was er een evenementenverbod tot 1 september 2020 waardoor de Utrechtse Fietsvierdaagse niet kon doorgaan op de oorspronkelijke data. Samen met onze partners hebben we toen besloten de Fietsvierdaagse te verplaatsen naar 24 t/m 27 september. We wilden dat dit mooie, thematische evenement hoe dan ook door zou kunnen gaan!

N.a.v. de versoepeling van de persconferentie zijn we gaan kijken wat nu de beste zet is rondom het evenement. Laten we het evenement op eind september staan? Of kiezen we voor meer zekerheid en gaan we weer terug naar augustus? Na alle voordelen en nadelen tegen elkaar af te hebben gewogen, hebben we ervoor gekozen de Utrechtse Fietsvierdaagse weer terug naar de oorspronkelijke data te verplaatsen: 27 t/m 30 augustus 2020. Niet alleen organisatorisch is dit de beste keuze, ook de kans op mooi weer is eind augustus veel groter. En dat is natuurlijk niet onbelangrijk bij een evenement in de buitenlucht!

Zowel de website als de inschrijving zijn al aangepast naar de nieuwe data. Indien je je wilt inschrijven voor één of meerdere dagen van de Utrechtse Fietsvierdaagse in augustus is dat mogelijk via deze link!

Wij hopen dat iedereen de keuze voor het verplaatsen van het evenement kan begrijpen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Met vriendelijke groet,

De organisatie van de Utrechtse Fietsvierdaagse