Donderdag

Vrijdag 20 augustus – Veiligheid en vrede

Donderdag
Zaterdag

Op dit moment is het programma van de Utrechtse Fietsvierdaagse 2022 nog niet bekend. Hieronder vind je de informatie over de editie van 2021. Op de tweede dag van de Utrechtse Fietsvierdaagse, vrijdag 20 augustus, draait het om het thema Vrede & Veiligheid. We brengen onderweg een bezoek aan instellingen en instanties die zich inzetten voor onze veiligheid.

Routes

Bekijk hieronder de routes & bezienswaardigheden van de editie van 2021.

De routes zijn tot een paar dagen voor het evenement aan wijzigingen onderhevig. Indien een bezienswaardigheid komt te vervallen a.g.v. corona, dienen we de route deels om te leggen. Wil je de route downloaden voor je fietsnavigatie? Stel dit dan zo lang mogelijk uit

Dag 2 – 25 KM
Dag 2 – 40 KM
Dag 2 – 60 KM

Bezienswaardigheden editie 2021

 • Het Nederlandse Veteraneninstituut
  25, 40 & 60 km
  Het Nederlands Veteraneninstituut is gevestigd op 1 januari 2021.
  Veteranen hebben ons land gediend tijdens oorlogen, gewapende conflicten en vredesmissies. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering vanuit de samenleving en zorg wanneer dat nodig is.

 • Stichting Waardering Erkenning Politie
  25, 40 & 60 km
  Krijg een uniek kijkje in de werkzaamheden van Stichting Waardering Erkenning Politie & aanschouw een reusachtige -politie- waterwerper!
 • Het Rode Kruis
  25, 40 & 60 km
  Benieuwd hoe het leven in een azc er uit ziet? Een medewerker van het azc Leersum neemt je graag mee over het terrein.
 • Het COA, azc Leersum
  40 & 60 km

Verder zijn we met het Rode Kruis, de Brandweer en andere instanties en organisaties in gesprek om iets leuks te doen op deze dag.