Donderdag

Vrijdag 26 augustus

Donderdag
Zaterdag

Op de tweede dag van de Utrechtse Fietsvierdaagse, vrijdag 26 augustus, staat er een bosrijke route op het programma.

Routes

Bekijk hieronder de routes. De bezienswaardigheden die je op deze dag tegenkomt, staan onder de kaartjes. Klik op de groene button voor de route als PDF bestand!

Dag 2 – 25 KM
Dag 2 – 40 KM
Dag 2 – 60 KM

Bezienswaardigheden

 • Het Nederlandse Veteraneninstituut
  Het Nederlands Veteraneninstituut is gevestigd op 1 januari 2021.
  Veteranen hebben ons land gediend tijdens oorlogen, gewapende conflicten en vredesmissies. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering vanuit de samenleving en zorg wanneer dat nodig is.
 • Stichting Waardering Erkenning Politie
  Krijg een uniek kijkje in de werkzaamheden van Stichting Waardering Erkenning Politie & aanschouw een reusachtige -politie- waterwerper!
 • Militair Revalidatie Centrum Aardenburg
  Het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg is het behandel- en expertisecentrum van Defensie op het gebied van revalidatiezorg, arbeidsrevalidatie en orthopedische hulpmiddelen. Vandaag staan er medewerkers voor je klaar om je meer te vertellen over hun werk.
 • Triodos bank
  Steeds meer mensen en organisaties kiezen voor bankieren bij Triodos Bank omdat het een van de meest duurzame banken ter wereld is. Tijdens de Utrechtse Fietsvierdaagse kom je erachter wat deze bank zo “duurzaam” maakt.
 • Gemeentehuis Utrechtse Heuvelrug
  Breng een bezoek aan de raadszaal van deze gemeente. Een medewerker van de gemeente kan je meer vertellen over het functioneren van de gemeenteraad en het college van B&W.